ANGST

Ik krijg een bijzonder onbehagelijk gevoel bij de voortdurende roep van dit kabinet en Politiek Rechts , om strengere controle, vanwege de kans op een terroristische aanval.
Misschien zou je jezelf ook eens kunnen afvragen waarom een terrorist nederland wil ‘straffen'. Omdat we zo ondertussen een provincie van de Verenigde Staten zijn geworden? Onderdrukt Nederland een volk in de wereld? Propageren we de ontmanteling van de Islam? Hebben we vijanden die we op voorhand willen uitschakelen door middel van een preventieve oorlog? Loopt Nederland voorop in een onverantwoorde zedenverwildering? Mishandelen wij gevangenen?
Lees meer...
 

JSF

Toen het 1e kabinet Balkenende heeft de regering met medewerking van de uit 26 leden bestaande LPF Fractie het besluit er doorheen ‘gejast' om mee te doen aan de de ontwikkeling van een nieuw gevechtsvliegtuig.
800 miljoen euro in een project waarin het Amerikaanse Lockheed orders heeft beloofd maar niet heeft toegezegd. Er waren heel veel redenen om niet mee te doen. Al was het alleen al omdat de huidige F16 nog niet eens over de helft van zijn vlieguren is en technisch zo hoogwaardig is dat de piloten het pas na een jaar of tien goed in de vingers kregen!
Lees meer...
 

BLUF, BAGGER EN BRUTALITEIT

Naar aanleiding van de publiciteit rond de exorbitante salarissen van 'Top DJ’s' zoek ik naar een uitleg van dit begrip. 'Top DJ'. Het zal voornamelijk bestaan uit de hoogte van het bedrag dat wordt neegeteld voor deze zelfverklaarde elite. Want wat doet een 'Top DJ'? De 'Top DJ' onderscheidt zich niet door kennis van zaken, kwaliteit van informatie of een uitmuntende muziekkeuze, nee, hij onderscheidt zich door wezenloze praatjes, grove brutaliteit en puberale provocatie. Hun kwaliteit bestaat hoofdzakelijk uit bluf en bagger. Mensen voor lul zetten, dat kunnen ze. Persoonlijk heb ik het al een paar jaar gehad met deze zogenaamde ‘Shock Jock’s’ omdat ze, in ieder geval míjn grenzen van de betamelijkheid moeiteloos weten te overschrijden.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 Volgende > Einde >>

Resultaten 16 - 18 van 18