POLITIEK

De neergang van Wouter Bos en de PvdA lijkt niet te stoppen. De partij is in een vrije val tergt gekomen omdat Wouter Bos de achterban niet weet te overtuigen. Het blijft een amechtig gedraai met de feiten. Dinsdagochtend 15 November verklaarde Bos dat een optie voor een linkse coalitie ‘doodnormaal was en altijd tot een reële optie behoorde... Alsof de mensen gek zijn. Gedwongen door slechte peilingen draait en liegt Bos, maar het is te laat. Hij is volgens mij door de politiek en door de kiezers afgeschreven. Ik kom nergens meer iemand tegen die een woord van waardering over deze politicus over de lippen krijgt.
Lees meer...
 

DE TOEKOMST VAN DE NEDERLANDSE TELEVISIE

Televisie heeft zich in een halve eeuw ontwikkeld tot de belangrijkste informatie verstrekker van de wereld. Daarmee is de Televisie een medium wat grote verantwoordelijkheid maar ook grote kwetsbaarheid met zich meedraagt.
Televisie draagt een eigen wereld uit. Door veel kijkers wordt die wereld als hun eigen wereld gezien. Televisie is onze wereld. Onze werkelijkheid.
Lees meer...
 

EUROPA

Ik weet waarom ik op 1 juni tegen de europese grondwet stem.
Opgaan in een groter geheel betekent dat onze zeggenschap kleiner wordt.
En de kans dat we mee moeten gaan in dingen die we niet willen, groter.
Ik ben tegen marktwerking in onderwijs, zorg , openbaar vervoer en energie.
En miljarden van die lekkere euro’s per jaar in een europees leger?
Nee. Ik zeg nee
Lees meer...
 

AFGHANISTAN

Ik word zo moedeloos van het regeringsbeleid dat het me moeite kost de pen op te pakken.
Er zijn totaal geen positieve geluiden.
Er worden alleen maar repressieve maatregelen genomen. Beperking van de bewegings- meningsvrijheid van de burger, afbraak van zorg en onderwijs en er wordt zelfs gesproken over de her-invoering van de doodstraf.
Lees meer...
 

NAAST

Waren de kogels maar naast geweest.
Maar ik moet toegeven dat de hoek waarin de moordenaar van Theo van Gogh gevonden is door mij tot nu toe niet serieus genoeg is genomen. Maar het is gebeurd en als er een vlam in de pan slaat kan het weer gebeuren.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 Volgende > Einde >>

Resultaten 11 - 15 van 18