Leven met een leugen

Deze week is Minister President Balkenende wederom de dans ontsprongen in het verzoek openheid te geven over de politieke steun die de Nederlandse regering heeft gegeven aan Groot Britannië en de Vereinigde Staten bij de inval in Irak.
Lees meer...
 

ONWAARHEDEN OVER URUZGAN

In een commentaar van de Volkskrant wordt gesteld dat, wanneer de Navo vertrekt uit Afghanistan, dit land een prooi zal worden van drugsbaronnen, terroristen en fundamentalisten.
Lees meer...
 

NUTTELOOS, ZINLOOS EN LEEG

Het is eigenlijk jammer dat nooit iemand vraagt aan John de Mol waarom hij een programma maakt als De Gouden Kooi. Doet hij het vanuit een educatief oogpunt? Wil hij mensen bewuster maken? Wil hij de kijker entertainen? Is het misschien de avant-garde van de televisie van de toekomst ?
Lees meer...
 

NIEUWE POPMUZIEK

Ik zat aan tafel bij twee muziekjournalisten en laat mij ontvallen dat ik eigenlijk nauwelijks meer naar nieuwe popmuziek luister. Een van de twee zegt..’ zou je toch moeten doen, want er gebeuren op dit moment erg interessante dingen..’
Er gaan een paar namen van groepen over de tafel die ik vaag ken. Fratelli’s, Artic Monkeys, Malle Pietje en de Bimbo’s.
Lees meer...
 

POLITIEK

De neergang van Wouter Bos en de PvdA lijkt niet te stoppen. De partij is in een vrije val tergt gekomen omdat Wouter Bos de achterban niet weet te overtuigen. Het blijft een amechtig gedraai met de feiten. Dinsdagochtend 15 November verklaarde Bos dat een optie voor een linkse coalitie ‘doodnormaal was en altijd tot een reële optie behoorde... Alsof de mensen gek zijn. Gedwongen door slechte peilingen draait en liegt Bos, maar het is te laat. Hij is volgens mij door de politiek en door de kiezers afgeschreven. Ik kom nergens meer iemand tegen die een woord van waardering over deze politicus over de lippen krijgt.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 Volgende > Einde >>

Resultaten 7 - 12 van 18