In de keiharde afrekening met kunst door de huidige gedoogcoalitie, ontbreekt helaas voortdurend de uitleg over het belang van kunst in onze samenleving.
Ik vraag me af of de politici, die deze onverantwoorde, keiharde beslissing nemen, dat wel beseffen.
Ik vraag me ook af, of de doorsnee Nederlander zich realiseert, wat de grove korting van de subsidie op kunst, uiteindelijk voor effect zal hebben op ons dagelijks bestaan.
Lees meer...
 

Met je pootjes in de werkelijkheid

Wat bedoelde Mark Rutte eigenlijk toen hij op 2 maart diep in de avond vertelde aan zijn achterban, met lopende camera’s van het journaal dat: ‘Nederland weer welvarend wordt en Nederland weer wordt teruggegeven aan de Nederlanders!’

Lees meer...
 

Het vertrek van Wouter Bos uit de landelijke politiek.

Uittredend politicus Wouter Bos oogst lof voor de keuze die hij maakt voor zijn gezin. Hij ontvangt ook veel complimenten voor zijn politieke werk.

Met name van de collega’s uit PvdA kring.

In zijn afscheidsrede meldt hij dat hij 12 jaar lang keihard heeft gewerkt en dit offer vol overtuiging heeft gebracht. Ik heb een beetje moeite met al die eerlijkheid. Wouter Bos heeft een neus voor de omstandigheden en had al lang in de gaten dat zijn politieke toekomst nooit echt groot zou zijn. Dat was zelfs al bekend na het zien van het dramatische verloop van de verkiezingscampagne van de PvdA in 2006.

Lees meer...
 

LANGS DE DEUR

Er is twee weken geleden ophef ontstaan over het initiatief van Buma Stemra om ‘embedded’ muziekfilmpjes te gaan belasten met een heffing. Onmiddellijk ging er een storm van protest op bij degenen die zich daardoor ernstig gedupeerd  dreigen te voelen. Muzikanten en muziekliefhebbers,  Nu zouden ze geen leuke filmpjes/ muziekjes meer kunnen delen als ze er niet voor willen betalen.

Lees meer...
 

We wisten het ook eigenlijk wel!

De aap uit de mouw.

Minister Verhagen van buitenlandse zaken windt er geen doekjes om. We moeten overwegen om, met onze militairen, in Afghanistan te blijven omdat de Amerikanen dat willen. Als we nee zeggen worden ze boos en mag Nederland niet meer voor in de klas zitten.

Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 5 van 18