omgekomen-in-overschot2.jpg

Recensies

Hier vind je een paar reakties van de pers op het nieuwe album!

 

Oerol

Zaterdagmiddag24 juli speelde de groep Fosko op Oerol. Het hield op met regenen, dezon brak door en het publiek op Terschelling kon het waarderen! Hier zijn een kluitje foto’s (nieuw venster).

 

Presentatie

Inhet hemelvaartsweekend vond op zondag 28 mei de CD presentatie vanomgekomen in overschot plaats. De pers ontbrak helaas in grote getale.En daar is zo’n middag eigenlijk voor bedoeld. Toch werd het met ruim150 bezoekers nog rete gezellig. Eerste exemplaar werd uitgereikt doorcollega en vriend Maarten van Roozendaal. Hij fluisterde dat hij ditbandje volgend seizoen wel een paar maandjes wil overnemen..! Hier zijn een paar gezellige plaatjes (nieuw venster).

 

Welkom in dit chevadot gebied.

Vorigjaar Juli vond er, zoals te zien op deze website, een uniekemuziekopname plaats in het zuiden van de Bourgogne, Frankrijk. Hetheeft al met al dus nog wel een tijdje geduurd voor de CD en DVD in dewinkel ligt maar hij liegt er niet om! Officiele release is 19 mei.(dankan je naar de winkel) Prijs voor het hele pakket CD ‘Omgekomen inOverschot’ en DVD ‘Fosko Fume Une Pipe’ is om en nabij de 15 Euro. Hiervind je nieuws over het projekt Omgekomen in Overschot. Aankondigingenoptredens, Teksten. En eens per maand voegen we een nieuwe track toeaan het materiaal wat al op de CD staat. En dat zijn er nog eens 8!

 

interview met Bob