Parade 2006

nog_meer_rottigheid.jpgNog meer rottigheid op de Parade

Nee, de Parade is niet rottig, ‘Nog meer rottigheid’ is het stuk van Bob Fosko, Maarten van Roozendaal en Pierre van Duyl. In 40 minuten spelen ze de glimlach van je smoel. Te zien vanaf zaterdag 12 augustus op de Parade.

‘Nog meer rottigheid’ is een muzikale voorstelling vol zwartgalligheid en een aanval op vrolijkheid. Want wat heb je aan vrolijkheid? Uiteindelijk staat ons in het leven toch allemaal hetzelfde te wachten. De drie zangers staan alweer voor de vijfde keer samen op de Parade. Alledrie hebben ze een heel eigen en apart stemgeluid.

Het muzikale talent Bob Fosko neemt zichzelf niet altijd heel serieus. We kennen ‘m van de band ‘Raggende Manne’ en natuurlijk het hitje ‘Gabbertje’. Zanger Maarten van Roozendaal krijgt zijn publiek altijd meteen aan zijn voeten met zijn prachtige stem, en Rotterdammer Pierre van Duyl slaagt er in om de passie van het levenslied te combineren met de energie en rauwheid van rock & roll.

Wees niet bang om geheel gedeprimeerd de tent te verlaten. Het theaterstuk is zeker lachwekkend, dus die glimlach verschijnt geregeld op je smoel waar bovendien nog een schaterend geluid uitkomt ook.

Bekijk hier de trailer