maart 2011 - Omdat ik zoveel van je hou
omdat-ik-zoveel-van-je-hou.jpg

Omdat ik zoveel van je hou

Sinds Oktober 2010 laaf ik mij ruim twee keer per week aan het historisch Nederlands repertoire met het Nederlands Volks Toneel. Lekker galmen door het hele land. We zijn al weer ruim over de helft en voor de liefhebbers in de buurt van Amsterdam: 26 april in Koninklijk Theater Carré! Des avonds..

Kijk voor meer info op: omdatikzoveelvanjehou.nl

 
maart 2011 - Klassiek Raggen
klassiekraggen.jpg

Klassiek Raggen

De CD Klassiek Raggen komt officieel uit op 1 april 2011. In die maand vindt er ook ‘ergens’ een CD presentatie plaats. In de zomer start de tour met het Kollektief Roest en Wrakhout langs popzalen en festivals. Maximaal 1 keer per week,  dus spoed je als je er bij wilt zijn! Tourneeplanning is in handen van Productiehuis Oost Nederland (ON).  

Kijk voor meer gedetailleerde info op: klassiekraggen.nl

 
maart 2011 - Blind op me oge
blind-op-me-oge.jpg

Blind op me oge

Bij uitgeverij Nieuw Amsterdam komt in dit voorjaar een bundel uit met verzameld werk onder de titel ‘BLIND OP ME OGE’. Het is een uitvoerige selectie van ruim dertig jaar Nederlandstalige liedteksten door Uw Fosko, samengesteld door Vera Jong. Ik moest even iets wegslikken toen ik het allemaal mocht doorbladeren..
Dit alles word ook nog eens vormgegeven door Erik Kessels. In de planning ligt het werk vanaf medio Mei in de winkel.

 
maart 2011 - De Groep Fosko

De Groep Fosko

Het is even stil geweest rond de Groep Fosko. We hebben ons moment afgewacht, omdat het afsluitende derde album van ons Franse drieluik pas gemaakt zou kunnen worden als den open haard klaar was.  Dat moment is aangebroken! Kijk maar eens even op een link op you tube. In de tweede week van September gaan we aan de slag.  Momenteel verzamelen we ideeën, teksten, recepten en wijnsoorten om inspiratie op te doen voor deze creatieve smeltkoes. Hiervan wordt ook weer een videoregistratie gemaakt door Hes Mundt en Vera Jong. Techniek is wederom in de vertrouwde handen van Frans Hendriks en JP Exalto. We worden culinair bijgestaan door Chef Tom Kellerhuis en er lopen nog een aantal uitnodigingen aan lieden die ons ‘proces’ kunnen aanjagen!

 

 
<< Begin < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

Resultaten 6 - 9 van 9