13-12-2006 - KERSTMUZIEK

KERSTMUZIEK


naakte_man_kerstnacht.jpg Liedje je van 14 jaar geleden... om je te troosten..

Naakte man in Kerstnacht... 
10-12-2006 - PLANNEN

PLANNEN


groep-fosko.jpgNu de produktie My Fair Lady loopt, rennen collega’s van me van de ene auditie naar de andere voor nieuw werk in het nieuwe seizoen. In andere musicals. Ik heb besloten na Juli 2007 mijn agenda even lekker leeg te houden voor een nieuwe CD met de groep Fosko (augustus 2007, wederom in de Bourgogne) Momenteel wordt door het boekingskantoor Agents After All een heuse theatertour geboekt die begint in februari 2008. Binnenkort op deze website een korte impressie van de serie optredens die we in september 2006 al hebben gedaan!

 
5-12-2006 - December Traditie

December Traditie


sinterklaasjournaal.jpgIk ben weer met de sint in de weer geweest. Die met die korte broek....

dat was ik

 
5-11-2006 - LINKS WINT

LINKS WINT


soep_nu_sp.jpgIn de peilingen zat het er al in maar nu staat het zwart op wit. De SP gaat van 9 naar 25 zetels in de tweede kamer. De liberalen voorbij en de derde partij van het land. De kiezers hebben een duidelijk signaal gegeven. Het Neo Liberale beleid, de ‘vermarkting’van ons land wordt door een hele grote groep landsgenoten niet gewaardeerd. Het zullen overigens wel spannende coalitiebesprekingen worden maar het lijkt er op dat we voorlopig van de VVD zijn verlost..! Ik ben natuurlijk als lid van he V Team van de SP enorm trots!
Kijk even op SP.nl voor een leuk filmpje!
 
5-11-2006 - THEATER

THEATER


doolittle_dub.jpg2 November is na een intensieve repetitieperiode van twee maanden de Musical My Fair Lady in Apeldoorn in premiere gegaan. Feest en het vooruitzicht dat we nu even zijn verlost van alle invloed van buitenaf. Hoewel de regie van Matthew Ryan fantastisch was. Recensies zijn overwegend zeer goed tot lovend dus je kunt zonder twijfel of schrik de gang naar het theater maken om een avondje mee te genieten.
Hier zie vast een gezellig momentje...

The Dustman

Het is een gewoonte om je collega’s in een produktie bij de premiere een kadootje te doen. Een zogenaamde toi. Ditmaal heb ik voor mijn theaterfamilie maar eens een liedje opgenomen.. in Ragamuffin’ style... de vuilnisman... of te wel de Dustman!

 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 5 van 19